fbpx
(Last Updated On: június 13, 2018)

Az ügyfeleim jelentős hányada hölgy vállalkozó. Hogy miért? Az Anya Művek elindításával az volt az egyik célom, hogy olyan nőkkel, édesanyákkal tudjak együtt dolgozni, akik hasonló helyzetben vannak, mint én. Én is a gyerekek mellett indítottam el a vállalkozásomat és szinte harmadik gyermekként tekintek rá. Mert mi nők ilyenek vagyunk 😉

 

Ráadásul azt tapasztaltam, hogy mi nők másképp kommunikálunk. Egyszerűen így vagyunk kódolva. Az ügyfeleimmel a munka során folyamatos kapcsolatban vagyok. Nem úgy működöm, mint sok másik kreatív ügynökség. Figyelek az ügyfélre, a vállalkozására, igyekszem tanácsot adni, új lehetőségeket bemutatni.

Általában a vállakozók azt tudják, hogy szeretnének egy weboldalt vagy egy webáruházat szeretnének, de azt nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Vannak olyan oldalak, ami tetszik nekik. Nagy részt, úgy szoktak megkeresni, hogy “ilyet szeretnék”. Pedig nem biztos, hogy neked az jó. Egyrészt nem szerencsés és nem is etikus lemásolni egy másik weboldalt, másrészt neked lehet, hogy más funkciókra lesz szükséged. Ezért szoktam ajánlani az ügyfeleimnek, hogy olvassák át a Weboldal Tervező Kisokost és próbáljanak válaszolni a kérdésekre. Nagyon sok dolgot tudnak így magukban tisztázni, sok választ kapnak, olyan kérdésekre is, ami nem is biztos, hogy felmerült bennük.

Innen letöltheted.