fbpx
(Last Updated On: július 24, 2017)

Az Anya Művek ugyanúgy indult, mint nagyon sok női vállalkozás. Egy régi álom megvalósulása a gyermekek születése után.

A gyerekek már nagyobbak, de a célom ugyanaz maradt, hiszen nem felejtettem el azt az utat, amit bejártam.

Nagyon sok édesanya kezd vállalkozásba a gyermeke/gyermekei megszületése után, mert szeretné a saját idejét beosztani. Van amikor a kényszer ad egy nagy lökést a vállalkozóvá váláshoz. Ezért a kényszerért viszont később általában hálásak lesznek az édesanyák 🙂

Tehát az elsődleges célom, olyan női vállalkozókkal, családi vállalkozásokkal együtt dolgozni akik a kezükbe vették a sorsukat. Szerencsére egyre többen vagyunk 🙂  Egyre több olyan női vállalkozóval sodor össze a sors, az élet, akik nagyon ügyesek és tudatos vállalkozók. A környezetemben azt látom, hogy a vállalkozóknak egyre fontosabb, hogy ne a “megoldjuk okosban” cégek táborát erősítsék. Nem egy üzletből akarnak meggazdagodni, hanem a vállalkozásukra hosszú távon gondolnak, második, harmadik, negyedik gyermekként. 🙂 Profik a szakmájukban és tudják, hogy profinak kell lenniük a megjelenésben is és kommunikációban, marketingben is. Egyre többen használják az on-line felületeket, mind az értékesítés, mind a kommunikáció terén. Saját webáruházuk van, mert nem akarják, hogy a megélhetésük egy külső szolgáltatótól függjön. A közösségi médiákat tudatosan használják és képzik magukat.

Köszönöm minden jelenlegi ügyfelemnek, hogy együtt dolgozhattunk/dolgozhatunk, hiszen nagyszerű emberek és vállalkozókat ismerhettem meg személyükben.