fbpx
(Last Updated On: május 23, 2017)

Hogy milyen lesz a 2017-es év webdesign trendje?

Először is természetesen reszponzív, vagyis a weboldal nézete automatikusan alkalmazkodik a kijelző méretéhez. Mindegy, hogy telefonon vagy laptopon nézik a weboldaladat, jól használhatónak és igényesnek kell lennie.

Egyre nagyobb szerepet kapnak a weboldalakon a videók. Akár a közösségi oldalakon a bejegyzéseinket, a weboldalunkat is érdekessé, izgalmassá teszi egy jól elkészített videó anyag. Persze, ahogy a képeknél sem mindegy a minőség, úgy a videóknál sem. Érdemes profira bízni az elkészítését, hiszen az egész világnak megmutatjuk.

Még mindig fontos, hogy az oldalad átlátható és letisztult legyen. A látogatónak első ránézésre tudnia kell, hogy mit hol talál, mert ha nem, már távozik is. Ez csak másodpercek kérdése. Helyezz a főoldalra olyan üzenetet, ami ott tartja a látogatót.

Legyen eredeti, egyedi a honlapod. Készíts fotókat a cégedről, a termékedről, a munkatársakról. Használj több saját fotót, bízz meg egy profi fotóst, vonuljatok stúdióba. Amíg nem mutatod meg, nem tudják a partnereid, hogy szakértő vagy a területeden és a céged is professzionális.

Legyen a weboldalad naprakész és folyamatosan frissítsd a tartalmadat. Írj blogot vagy bízz meg vele egy szövegírót, a lényeg, hogy mindig legyen új tartalom az oldaladon, így sokat tehetsz azért, hogy a keresőkben minél előbbre kerüljön a weboldalad.