Zelenka Zsuzsával véletlenül hozott össze a sors. Bár mint később kiderült, korábban is majdnem kereszteztük egymás útját.

Zsuzsa bemutatta egy csoportban a webáruházát, ami sajnos nem volt jó. Ugye, nem haragszol? 🙂 Erről egy privát üzenetben tájékoztattam is, elmondtam, hogy hol van a hiba. A legnagyobb gond az volt, hogy az oldal nem volt reszponzív, vagyis mobilról nehezen volt kezelhető. Így Zsuzsa a potenciális vevőinek legalább a 70%-át elveszítette. Ez meg is látszott a visszafordulók arányán.

 

Szerencsére, Zsuzsa tudja, hogy cégének az alapja a webáruháza, ezért nagyon fontos a megfelelő minőség és a folyamatos odafigyelés. Ezért nem sértődött meg, hanem elkezdtük a közös munkát. Így született újjá az ungarnshop.at. Új designt, reszponzív megjelenést és újabb funkciókat kapott. A webáruházban most mobilról is kényelmesen lehet vásárolni. Az vevői több módon, nem csak telefonon és e-mailben érik el, hanem azonnali választ kaphatnak tőle akár chaten is.

Ha te is webshopot szeretnél van néhány dolog, amit át kell gondolnod. A webesnek szüksége van néhány információra és biztos vagyok benne, hogy ő is fog tanácsokat adni, hogy minél jobban működjön az oldalad. Én legalábbis adok 😉

Tudnod kell, hogy mennyi árút szeretnél feltölteni. Lesznek-e variánsok vagyis egy-egy termékből lesznek-e különböző méretek, színek, stb.? Fizikai vagy digitális terméket adsz el? Hogyan fogsz szállítani? Milyen módokon fizethetnek a vásárlóid? Hogyan érhetnek el? A készletet hogyan szeretnéd kezelni? Innen számláznál? Hírlevelet szeretnél küldeni? Összekötnéd az áruházad a közösségi oldalaiddal?

Kellenek képek a termékekről. Jó képek. Egy webáruházban nem tudja megfogni, közelről megnézi, felpróbálni a vevő a terméket, ezért neked kell jól megmutatnod. Ennek része a leírás is. Mindenre választ kell kapnia a vásárlónak anélkül, hogy kérdeznie kellene.

Ha van már webáruházad, de változtatnál vagy ha még tervezed, keress meg, kérj ajánlatot.

 

Már csak egy kattintás!

Szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.